Контакт

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:

АДРЕСА:

ПРИВАТЕН НАУЧЕН ИНСТИТУТ
„АКАДЕМИЈА ЗА ЕСТЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА“

23 Октомври 18а лок. 9, 1 000 Скопје

ТЕЛЕФОН:

+389 (0)71 391 400
+389 (0)2 2036 735

VIBER:

071 391 400

ВЕБ:

iacd.mk

ЛОКАЦИЈА

КОНТАКТ ФОРМА